loader image

Alitor/Reckoning/Geger u Domu Omladine Beograd

U subotu, 7. oktobra, sa početkom od 20h u Domu Omladine Beograd nas očekuje veliki metal koncert tri domaća benda. 

Naime, inđijski progressive thrash metal bend Alitor će uz podršku još dva beogradska benda –
Reckoning i Geger, posle četiri godine, ponovo nastupati u Domu Omladine; mestu gde je bend doživeo i svojevrsnu afirmaciju u ranijim godinama karijere.

Alitor, koji se nedavno vratio sa kratke turneje po Nemačkoj, će beogradskoj publici prezentovati materijal sa svih dosadašnjih izdanja benda. Alitor je u dosadašnjoj karijeri objavio dva full length izdanja (Eternal Depression i II), kao i dva EP izdanja „Embittered“ i „Spoznaja“ – prvo izdanje na
srpskom jeziku. Bend je tokom svoje dugogodišnje karijere nastupao širom Evrope i na svim većim festivalima u Srbiji (Exit, Arsenal Fest, FSP..).

Sa druge strane, uz Alitor će nastupati i hardcore metal sastav Reckoning – relativno nov bend na domaćoj sceni koji čine iskusni muzičari, vrlo dobro poznati na beogradskoj hardcore sceni, koji će na ovom koncertu publici prezentovati numere sa predstojećeg EP-a.

A kao najmlađi sastav na ovoj listi bendova, nastupiće beogradski grindcore sastav Geger koji je skrenuo pažnju publike na sebe izuzetno energičnim nastupima i kreativnom pristupu vrlo specifičnom ovom podžanru metal muzike.

Cena karte za ovaj događaj će iznositi 500rsd i iste će biti dostupne za kupovinu na dan koncerta (na
ulazu).

Pogledajte Facebook event OVDE – CLICK HERE.